Inzameling oude gsm’s

Onze school neemt deel aan een gsm-inzamelactie. Deze actie wordt in de Vlaamse scholen georganiseerd door GoodPlanet Belgium, in samenwerking met Proximus. Helpen jullie onze leerlingen om zo veel mogelijk mobiele telefoons in te zamelen? Ze kunnen de …

Lees meer

Prettige paasvakantie

Geniet van het hopelijke mooie weer en het gezellig samen zijn! Hopelijk mogen we iedereen op maandag 19/4 opnieuw verwelkomen.  

Lees meer

09/02/2021 : dikketruiendag

Naar aanleiding van “dikketruiendag” roept de leerlingenraad op om op dinsdag 9 februari met een gekke trui naar school te komen. Wie doet mee?

Lees meer

Les op vrijdag 22/01/2021

De geplande studiedag voor de leerkrachten op vrijdag 22 januari gaat niet door!!! Die dag is het dus een gewone lesdag! De pedagogische studiedag wordt uitgesteld naar vrijdag 7 mei.

Lees meer

30/10 : Halloween

Kom op vrijdag 30/10 verkleed naar school en bouw op uitnodiging van de leerlingen van de leerlingenraad een Halloweenfeestje in de klas ! Veel plezieieieieieieieier! BOEOEOEOHEOEOE!    

Lees meer

Koekjesverkoop

Tot 13 oktober kan een assortiment aan LU-koekjes besteld worden. 1 zak gevuld met verschillende koekjes kost €8. Vanaf 29 oktober zijn de koekjes beschikbaar. De opbrengt van deze verkoop gaat naar nieuwe banken en stoelen voor het vierde leerjaar en …

Lees meer