Inzamelen batterijen

Van 2 maart tot 25 maart krijgen we voor onze ingezamelde, gebruikte batterijen dubbele punten. Verzamelen jullie ze ook? De batterijen kunnen gedeponeerd worden in de bebat-tonnen in de gangen van onze school. Alvast bedankt!!

Lees meer

Wereld downsyndroomdag23/03/2020

Kom op maandag 23 maart, onder het motto “Ben jij perfect? Ik niet! Gelukkig maar!”naar school met gekke of verschillende sokken. Zo laten we zien dat we allemaal kleurrijk en uniek zijn!

Lees meer

Kindvrije dag20/03/2020

Op vrijdag 20 maart nemen de leerkrachten nog eens plaats aan de schoolbanken. De leerlingen zijn die dag een dagje vrij. Geniet van jullie vrije dag.

Lees meer

Dikketruiendag11/02/2020

Dinsdag 11/02 is het dikketruiendag. Die dag zetten we de verwarming lager. Ook tal van andere activiteiten staan die dag op het programma : ochtendgymnastiek, verkoop van warme chocolademelk en gebak, het kweken van boompjes, extra aandacht voor biodi …

Lees meer

Kaas – en wijnavond08/02/2020

Op zaterdag 08/02 gaat onze jaarlijkse kaas- en wijnavond door. Wie graag geniet van een goed glas wijn en een lekker stukje kaas is welkom tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Ook aan raclette werd er gedacht! “Niet – kaasliefhebbers” laten we natuurlijk ni …

Lees meer

De warmste week

Schattige beertjes te koop aan €3,50 voor de Warmste Week 🐻🔥 Dit is een idee van de leerlingenraad van onze school 👌 De opbrengst gaat volledig naar ‘vzw Hécht’. 😃 Hécht is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen ro …

Lees meer

De warmste week

Op dinsdag 10/12 en dinsdag 17/12 verkopen we, in teken van de Warmste Week, warme chocomelk en pannenkoeken. De opbrengst van deze verkoop gaat volledig naar het goede doel “vzw Hécht”.

Lees meer

Rodeneuzendag29/11/2019

Kom op vrijdag 29/11 in het rood gekleed naar school. Op die manier kunnen we laten zien dat ook wij bekommerd zijn en rodeneuzendag niet vergeten zijn.

Lees meer