Les op vrijdag 22/01/2021

De geplande studiedag voor de leerkrachten op vrijdag 22 januari gaat niet door!!! Die dag is het dus een gewone lesdag! De pedagogische studiedag wordt uitgesteld naar vrijdag 7 mei.

Lees meer

30/10 : Halloween

Kom op vrijdag 30/10 verkleed naar school en bouw op uitnodiging van de leerlingen van de leerlingenraad een Halloweenfeestje in de klas ! Veel plezieieieieieieieier! BOEOEOEOHEOEOE!    

Lees meer

Koekjesverkoop

Tot 13 oktober kan een assortiment aan LU-koekjes besteld worden. 1 zak gevuld met verschillende koekjes kost €8. Vanaf 29 oktober zijn de koekjes beschikbaar. De opbrengt van deze verkoop gaat naar nieuwe banken en stoelen voor het vierde leerjaar en …

Lees meer

Strapdag

Vrijdag 18/9 is het STRAP-dag. Die dag komen we met de fiets of de step naar school. Tal van activiteiten zullen op het programma staan! Vergeet je fietshelm niet!

Lees meer

01/09/2020

We maken er een schitterende eerste dag van om een MAGISCH schooljaar tegemoet te gaan!

Lees meer

Inzamelen batterijen

Van 2 maart tot 25 maart krijgen we voor onze ingezamelde, gebruikte batterijen dubbele punten. Verzamelen jullie ze ook? De batterijen kunnen gedeponeerd worden in de bebat-tonnen in de gangen van onze school. Alvast bedankt!!

Lees meer