Sponsor mee voor de aanschaf van een levensreddende HARTstarter aan onze school, zodat we samen de schoolcampus en omliggende omgeving 24/7 meer HARTveilig kunnen maken.

Beste Ouder,

1. Onze school, BS De Wereldbrug, werkt samen met HeartSaver vzw (www.heart-saver.eu ) en de “Live is Life” – Foundation om onze schoolcampus en omgeving meer HARTveilig te maken.
2. Via fundraising halen we het budget op om een AED Buitenmuurkast incl. AED te plaatsen die 24/7 toegankelijk is voor de school en omgeving. De HARTstarter (AED) wordt gedurende 5 jaar ontzorgd door HeartSaver vzw, incl. 24/7 monitoring.
3. Sponsort U onze HeartSaver AED Fundraising Actie?
o Surf dan eerst naar de website van Live is Life: https://be.liveislife.eu/campaign/scholen/
o Typ vervolgens de naam van de school in de zoekbalk en druk op ZOEKEN.
o U komt vervolgens op onze school-donatie pagina. Door bovenaan op DONEREN te klikken, kan U uw bedrag overmaken (evt. anoniem indien gewenst).
o U kan reeds doneren vanaf 1,00 EUR. Uw storting wordt onmiddellijk overgemaakt aan de “Live is Life” – foundation. Als het fundraisingbudget behaald is, wordt het bedrag overgemaakt aan HeartSaver vzw die zal zorgen voor de levering, installatie, opleiding en volledige ontzorging gedurende 5 jaar!
o Share het HeartSaver School Fundraising Project via uw social media zodat ook uw vrienden, kennissen, familie kunnen meehelpen om onze schoolcampus en omgeving meer HARTveilig te maken. Op de donatiepagina van onze school vindt U boven de tekstkader van Live is Life een button van FB, Twitter, WhatsApp, LinkedIn. Door deze buttons aan te klikken komen uw social media contacten rechtstreeks op de donatiepagina.
o Wij danken U HARTelijk voor uw zéér gewaardeerde sponsoring!

DANK OM ONZE SCHOOLCAMPUS en OMGEVING SAMEN MEER HARTVEILIG TE MAKEN !

FLYER-AED Fundraising Schoolproject